Get Social With Us
Metrònom Management | Andreu Valor
21810
page,page-id-21810,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Andreu Valor

Andreu Valor - 9Biografia

Andreu Valor i Insa, naix a Cocentaina (El Comtat) el 04/06/1978.

Huit anys fent camí en solitari. Quatre discos editats. Constància seria la resposta.

El cantautor contestà, després d’iniciar camí en solitari al 2008, fa d’aquesta elecció un mode de vida amb total dedicació. Cinc-cents concerts en aquests pocs anys avalen l’evolució de l’autor i la seua música, que incideix des del primer moment en intentar fusionar compromís i bellesa, actitud i consciència, desig i esperança en cada projecte que ens presenta. Perquè li importa la vida i en ella a qui l’habita: la societat.

Absorbint l’essència de molts referents escoltats al llarg d’una vida, la tendència és caminar cap a camins inexplorats intentant aportar noves sonoritats ens els propers projectes. Les seues lletres aporten una constant ideològica que fonamenta cada essència en el desig d’aportar la paraula melòdica adequada per fer de la justícia moral i el sentiment d’humanitat un món equilibrat dedicat a la pau i a la igualtat. Des del primer acord a l’últim vers, la proposta tracta d’acaronar sentiments bàsics i somnis poètics, reflexions doloroses per convertir-les en madurs somriures, gestos de bondat per una fràgil atenció a la vida. Respirar delicadesa. Collir dignitat. Viure amb el dret d’existir.

De moment i fins ara, ha editat quatre treballs discogràfics, tots quatre baix el segell de la discogràfica MésdeMil.

Video: MENTRE SOL AUTOGESTIONE EL MEU PLAER (Andreu Valor)

DISCOGRAFIA

FORMATS

Andreu Valor

Andreu Valor – Duet

Andreu Valor amb banda

Andreu Valor i Joan Americ

Malgrat els dons (amb Tomàs de los santos)

MÉS VIDEOS